top of page

Peperdam 27 - 9120 Vrasene  |    Tel: 0477 60 48 86 - lennertbille@hotmail.com

't Peperhof

MOMENTEN OM TE KOESTEREN...

Your pleasure,
our 
Business

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van grote en kleine evenementen, geschoold als ceremoniemeester en met een ongelofelijke passie voor food & hospitality staat 't Peperhof garant voor een geslaagd event, business of pleasure. We werken volledig op maat van onze klanten om een unieke beleving aan te bieden in ons fantastische landelijke kader. De charmante inrichting van onze zaal, de uitgestrekte tuin met verschillende mogelijkheden zijn slechts enkele van de punten waar wij het verschil willen maken. 

Een vriendelijke, spontane en enthousiaste aanpak staat centraal voor Lennert Bille, bezieler en zaakvoerder van 't Peperhof.

Dit is de combinatie van onze verschillende interesses en voorliefdes.

Een oog voor verblindende decoratie & stijl, een neus voor heerlijke aroma's en smaken en een hart voor hospitality en gastvrijheid

69809011_10217222370763671_5175052218604
ABOUT

Unieke droomsetting

Een prachtig decor voor elk evenement

Gelegen op het einde van een doodlopende straat, in het midden van een 2ha grote Parktuin bevindt zich 't Peperhof waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. Een receptie in de tuin, heerlijk binnen bij het knisperend haardvuur? Uw wens is onze uitdaging!

In de zomermaanden geniet je van ons  
POP UP-fietsers-en wandelterras.

De ideale tussenstop voor een een lekker hoeve-ijsje of een fris streekbiertje. Je kan er altijd terecht want als we er niet zijn kan je jezelf bedienen via de automaat.

(Openingsdatum nog niet voorzien)

CONTACT

Download hierboven onze informatie-brochures

Join the club!

EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL ONZE EVENEMENTEN OF WORKSHOPS

Bedankt om je in te schrijven!

bottom of page